La Vie est Belle bij Gezellige Meuk

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 15:06

LA VIE EST BELLE BIJ GEZELLIGE MEUK! :)

BrocFrance bracht een bezoek aan GEZELLIGE MEUK, een enorme, leuke en vooral hele gezellige BROCANTE SHOP IN SHOP met ruim 65 Brocanteurs.       

Brocante/Curiosa/Vintage/Industrieel, je vindt hier echt van alles!

We rijden door het gezellige Asten, met leuke winkels, restaurants en terrasjes met kleurige parasols. Het carillon klinkt op de achtergrond, het zonnetje schijnt, we zijn onderweg naar Gezellige meuk in Asten Heusden.

 

Bij aankomst een groot parkeerterrein en een entree vol met geweldige Brocante, dat ziet er veelbelovend uit.

We worden hartelijk begroet door de hele Gezellige :) eigenaresse Meggie. Binnen is het verrassend aangenaam nu het buiten zo warm is. Meggie legt uit dat alle bovenramen van het voormalig tuincentrum net weer helemaal fris witgekalkt zijn, voorzien van wit doek en wagenwijd openstaan.

 

De enorme ruimtes (er zijn er meerdere) zijn gevuld met een grote variatie aan geweldig leuke Brocante. Alles is ook superleuk gedecoreerd. Het is heerlijk licht, ruim en open. Je kunt hier uren rondstruinen, het voelt een beetje of we op een geweldige Brocante markt in Frankrijk zijn. Eentje die altijd doorgaat, weer of geen weer, waar je fijn kunt parkeren en waar je alleen maar toffe spullen vind.

 

We zien leuke kastjes, mooie bankjes, stoelen en tafels in allerlei soorten en maten, krukjes, kapstokjes,  emaille in allerlei kleuren, servies, oude schoolplaten, industriële lampen en salontafels, mooie spuitflessen, glazen stolpen, Franse straatnaam en reclameborden, prachtige paspoppen, oude werkbanken, blikjes en glaswerk. Franse wijnkratten, een oud schoolbankje, Lp's, houten luiken, gres poten, mooie terrines, oud keukengerei, rieten manden, industriële houten bakken, leren koffertjes en zinken teilen en flessenrekken. Echt veel te veel om op te noemen.

 

Of zoals Meggie het zegt: Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het hier vinden! :)

 

En dat maakt het nou zo leuk. Of je nu van Brocante, Curiosa, Industrieel of Vintage houdt, door het enorme aanbod en de grote variatie heb je hier voor elk wat wils. Regelmatig worden de units door de brocanteurs aangevuld en veranderd zodat het elke keer weer een feestje is om hier te komen en je zeker niet met lege handen naar huis gaat.

Lieve Brocanteurs van Gezellige Meuk, LA VIE EST BELLE bij Gezellige Meuk/ WAT IS HET LEUK BIJ JULLIE! ☆☆☆☆☆

 

Wat een geweldige spullen voor leuke prijzen. Wat een variatie, wat een aanbod, wat heerlijk licht en enorm groot. En wat lekker ruim op gezet, zodat je heerlijk kunt rondstruinen en na één keer nog lang niet alles gezien hebt en dus nog maar een rondje doet.

Wat leuk dat het steeds groter wordt, met steeds meer leuke, geweldige Brocante en inderdaad wat een hele Gezellige sfeer! :)

 

BrocFrance vond het zo leuk dat Ad heeft besloten… om hier gezellig te blijven en een unit te huren bij GezelligeMeuk.

Gezellige Meuk heeft de potentie om één van de grootste, leukste en gezelligste Brocante shop in shop van Nederland te worden. 3000 m2 en zo’n 65 Brocanteurs!

 

Ga er vooral eens kijken, neem gezellig een vriend/vriendin mee en maak er gewoon een heel leuk dagje van.

En als je dan moe maar heel voldaan bij Gezellige Meuk vandaan komt, pak dan nog even lekker een terrasje/restaurantje in Asten, er zijn er meer dan genoeg! Ga heerlijk lunchen of doe een bakkie en geniet ook hier van de hele gezellige sfeer.                                                                                   

En bedenk… Frankrijk, das pas ver! :)           

Fijne dag/Bonne journée,  BrocFrance

 

Het adres van Gezellige Meuk is:                                                                                                       

Voorste Heusden 10 in Asten Heusden

De openingstijden zijn:

Donderdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en Zondag van 12.00 tot 17.00 uur