OVER BROCFRANCE                                                                   

BrocFrance houdt van Frankrijk, van de Franse dorpen met mooie pleinen en huizen met vaalblauwe luiken En van slenteren over een Brocantemarkt in zo'n  leuk dorp.                     

Gezellig een praatje maken met de mensen op de markt, even een terrasje of cafeetje doen en dan natuurlijk thuiskomen met hele leuke Franse Brocante.

 

BrocFrance is een webshop en verkoopt Franse Brocante en Meer!

Behalve onze hele leuke Franse Brocante  verkopen wij ook andere leuke Franse spulletjes met de typisch Franse sfeer, veelal voorzien van Franse tekst

Wij kopen in op gezellige Brocantemarktjes/Vide Greniers en Brocante loodsjes in Frankrijk 

BrocFrance /één brok Frankrijk!

Van Franse straatnaambord/reclamebord, wit emaille en servies,  Pastis/Ricard, Franse kèpi, rieten manden, houten kapstokjes tot oude affiches, aardewerk kruiken en zinken teilen. Alles komt uit Frankrijk!

 

Hoe we zijn begonnen:

Na zeven jaar, tijdens vakanties en weekendjes weg, Franse Brocante markten afstruinen, werd het toch wat vol in huis. En besloot mijn man een webshop met Franse Brocante te beginnen, BrocFrance. En ik ga natuurlijk graag mee op pad, zet mij maar op een leuk terrasje, ik schrijf er wel een gezellig stukje over! :)

Twee keer paar jaar, stond BrocFrance op 'Klein Frankrijk' in Mijnsheerenland, een gezellige  Brocantemarkt, geheel in Franse sfeer. We waren te herkennen aan de Franse vlag en ijsbeer met alpinopet aan onze kraam! :) Dit was echt altijd een feestje om te doen. 

 

Nu heeft BrocFrance een kleine unit vol met hele leuke Franse Brocante in de fantastische Brocante winkel GEZELLIGE MEUK in Asten. Natuurlijk hangt ook hier de Franse vlag! :)

Ga er vooral eens kijken, u kunt hier echt uren gezellig rondstruinen, het is echt megagroot! Ruim 3000 m2 en er staan wel 65! geweldige Brocanteurs.

Brocante/ Curiosa/ Vintage en Industrieel, u vindt het allemaal bij Gezellige Meuk!  Open op donderdag t/m zondag.

Benieuwd hoe het er daar uitziet en wat ze er allemaal verkopen, er staat een leuke Blog met foto's op de site van BrocFrance over Gezellige Meuk onder het kopje Blog.

 

Regelmatig gaan we op inkoop in Frankrijk, het liefst bij de wat kleinere markten en Brocante loodsen, van het noorden tot de Provence en van Bretagne tot Bourgondië. Af en toe combineren we dit met lekker een paar dagen weg.

Wat is dit toch ongelofelijk leuk om te doen/ça nous fait plaisir!

 

FIJNE DAG/BONNE JOURNÉE

BrocFrance