BrocFrance bracht een bezoek aan de Oude Kwekerij

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 14:58

BrocFrance bracht een bezoek aan de Oude Kwekerij in Epe. Een shop in shop met zo"n 20 Brocante units, waar je heerlijk kunt rondstruinen tussen geweldig leuke Brocante en zeker niet met lege handen vandaan komt.

 

Aan de rand van het bos in het mooie Epe staat een bijzondere winkel, de Oude Kwekerij. Een shop in shop waar behalve leuke woondecoraties verkocht worden, ook een twintigtal brocanteurs u verwelkomen.

 

Alle brocanteurs staan bij elkaar op het grote brocanteplein, een apart gedeelte in de winkel waar zo’n 20 brocanteurs een unit hebben en je dus heerlijk kunt rondstruinen tussen fantastische brocante in een gezellige sfeer.

 

Het was voor ons best een eindje rijden, maar het was het zeker waard. Voor de deur van de grote kas is een ruime parking en natuurlijk hebben we even van tevoren een afspraak gemaakt.

 

Bij binnenkomst op het Brocanteplein ziet het er gelijk al superleuk uit zo met al die verschillende Brocante units. Het is ruim opgezet, leuk gedecoreerd en lekker licht. Het is net of  je elke keer weer een ander brocantewinkeltje binnenstapt, heerlijk! :)

 

De prijzen zijn over het algemeen heel redelijk en de brocante is van goede kwaliteit. Er zitten bijzondere mooie en originele stukken tussen en ze variëren in prijsklasse, maar iedereen kan hier wel iets gezelligs kopen.

 

We hebben een uur de tijd en ik kan u vertellen dat is eigenlijk veel te kort. Tijd genoeg om alles te zien hoor, alleen wil je gewoon nog wat langer blijven. Gewoon omdat het zo leuk is:) En ik kan me voorstellen dat als alles weer een beetje normaal is, je hier heerlijk een kopje koffie/thee gaat drinken en daarna nog een rondje doet.

 

We zien mooie houten luiken, prachtige terrines en servies, grote oude tuinvazen en hele mooie paspoppen. Mooie houten kastjes, regaals, kapstokjes, ladders, tafeltjes en bankjes. Een prachtige grote oude trommel, industriële lampen, een oude zonnewijzer, vogelkooitjes, grote industriële letters en betonnen tuinbeelden, veel te veel om op te noemen. De units worden regelmatig aangevuld en veranderd, zo ziet u elke keer weer wat nieuws.

 

Ad heeft een leuk oud Frans treinbord apart laten zetten door Esther van Brocanterie En Suite. Merci Esther, en wat heb je leuke spullen! Het heeft een ere plaatsje boven de bank gekregen.                 

Natuurlijk gaan we ook nog even rondkijken en al gauw zien we een paar hele mooie spullen, we gingen zeker niet met lege handen naar huis!

Daarna hebben we nog even heerlijk gewandeld in het bos. Je kunt je auto laten staan, je loopt zo het bos in hoe fijn is dat.

Ga gezellig een keer langs, maak (voorlopig) natuurlijk even een afspraak en loop heerlijk rond op het brocanteplein. Struin tussen de hele leuke Brocante in een gezellige sfeer en wandel daarna nog even heerlijk door het bos. Neem lekker wat broodjes mee en picknick op een bankje in het bos. Even een leuk uitje in deze tijd, maak er gewoon een gezellig dagje van in het mooie Epe. En als de terrasjes straks weer open mogen kun je ook nog even een terrasje in Epe doen, er zijn er genoeg.

Wij kwamen helemaal blij thuis met fantastische Brocante die een heel mooi plekje hebben gekregen in de woonkamer. Voorlopig mogen ze gezellig blijven, want we vinden ze zelf veel te leuk!

Lieve Brocanteurs van de oude kwekerij, wat ziet het er fantastisch uit bij jullie en wat hebben jullie geweldig leuke Brocante.

BrocFrance zegt: Douze points!:)

 

Fijne dag/Bonne journée